A pezsgő jól illik a tokaji borok által jellemzően képviselt elegáns stílushoz – nem csoda, hogy az elmúlt néhány évben egyre több hegyaljai pincészet áll elő a sajátjával, melyek szinte kivétel nélkül hagyományos eljárással készülő, száraz borok. E szempontból a Degenfeld 2011-ese sem lóg ki a sorból, a hordós erjesztésű alapbor teszi  mégis egyedivé – no meg a tény, hogy Márkus György pezsgőszakértő szerint is az egyik legszebb hegyaljai pezsgő.

A 2011-es a jelenleg kapható 3 grammostól eltérő dozázzsal készült, forgalomban nem lévő változatait kóstolhatjuk majd – egy újabb kivételes lehetőség az időben regisztrálóknak. Ráadásul, lehet, hogy nem kizárólag Degenfeld-bor kerül a sorba…

  • Időpont: 2014.10.18. | szombat | 09:00
  • Helyszín: a borászat kóstolóterme
  • Létszámkorlát: 20 fő
  • Regisztráció szükséges! (a jelen honlap "Regisztráció" aloldalán)